Jan 31 sön 2016

Norgeturer

Jag har haft förmånen att besöka en liten kommun på norska västkusten under hösten vi lämnat bakom oss och vintern vi nu befinner oss mitt i. Kommunen heter Hyllestad och har ca 1400 invånare. Det är en kommun där invånarna är väldigt inkluderande utan att vara påträngande. De är öppenhjärtiga och välkomnande. Det är ett fantastiskt folk jag haft förmånen att få träffa.

Kommunen har inte många aktiviteter att bjuda på men man lever ett ganska rikt liv ändå. Varannan fredagskväll visas det biofilm i en samlingslokal och man hjälper varandra i nöd och lust, verkligen. Det blir en självklarhet att jag som gäst också drar mitt strå till samhällsgemenskapen genom att göra vad jag kan för att räcka en hjälpande hand.

Ni skall få ta del av några av de bilder jag tagit på mina resor och bilderna kommer inte i någon rätt ordning.. men ni får ta det som det är.

(klicka upp bilderna för större format)

Vill ni se en av världens vackraste platser, då rekommenderar jag Hyllestad kommun varmt. Det är ett underbart ställe att vara på om man är intresserad av fiske, fjällturer och andra fina naturupplevelser!

Jag kommer självklart att återvända! Där har jag fått många fina vänner och de hälsar mig alltid lika varmt välkommen tillbaka!

En kommentar till “Norgeturer”

  1. Micke Linux Google Chrome 47.0.2526.83 skrev den 01 Feb 2016 @ 21:40

    Jättefina foton. Härlig natur.

    Tack tack. Det är verkligen en helt underbar
    natur där… ungefär som Höga Kusten men
    i Norge :happy_tb: Du borde prova på en tur till den kusten också

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php