Jan 11 mån 2016

En musikalisk stilikon är borta

Ingen lever för evigt men så länge vi tänker på och pratar om de som inte längre finns, så lever de ändå.. och så länge vi spelar våra artisters musik, finns de ändå med oss.

David Robert Haywood Jones, mer känd som David Bowie, somnade in efter 18 månaders kamp mot cancern… och han hängde med 2 dagar efter sin 69-årsdag.

Bowie har varit en stilikon både musikaliskt och som artist i stort. Även klädstilen särskilde Bowie från många andra. Hans musikaliska lista kan göras lång och jag skall inte vara långrandig här – utan jag säger som så många andra: Bowies kanske största hit någonsin, är nog ändå Space Oddity… och nu när han inte längre är med oss här, så skapar han med all säkerhet sina egna underligheter i rymden :happy_tb:

.. och det spekuleras också i Aftonbladet: Kan detta vara hans avskedsvideo till världen, videon som släpptes bara för några dagar sedan? In i det sista höll David Bowie stilen, sin egen personliga stil! En man i min smak med idéer som ligger mina egna tankar i det tillståndet, nära… lite i absurdum! :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php