Dec 24 tor 2015

Ännu en jul har nått sitt slut

Ännu en julafton har kommit närare sitt slut och vi har alla haft en fantastiskt fin dag. Två av
sönerna med sina respektive, barnbarn, pojkarnas syster, äldste sonens svärföräldrar, svägerska med hundar samt sambons mormor med hund. Fullt hus med andra ord och den som saknades oss stort, var min mellanson som bor på annan ort och har arbetshelg.

Jag började dagen med att mysa med barnbarnet och efter frukost fick hon duscha innan vi gick till stan, mest för att få tiden att gå samt komma ut i friska luften.

Runt 13 hämtades barnbarn och jag av yngste sonen och vi åkte till äldste sonen. Snart började folk droppa in och maten stod klar. Mat och prat, skratt och skoj…. Sedan kaffe och julklappsspel, ost och kex – mer prat och skoj.

Barnbarnet och ena hunden, 10-månadersvalpen Bosse, blev mycket goda vänner och lekte i stort sett hela kvällen. En go’ julkram blev det också

Alla har skingrats för dagen och vi sitter nu och kopplar av efter en trivsam julafton, var och en på sitt håll. Just nu har jag ett öga på SVT1 och Dorsin som är det enda som är sevärt så här dags. ”Tomten är far…”-filmen är jag innerligt trött på numer. Gäspar stort gör jag också så det är snart dags att bädda ner denna trötta kropp och sova några vackra timmar.

Hoppas ni alla haft en fin jul.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php