Dec 20 sön 2015

Snöras på Svalbard!

07:55 i kategorin Allmänt

Tidigt igår morse drabbades Svalbard av ett stort snöras i samband med värsta stormen på 30 år! Detta medförde att flertalet hus begravdes under snömassorna, en kvinna begravdes i snömassorna som tog sig in i hennes kök, flertalet personer, inklusive några barn, ligger på sjukhus. Några av dessa är allvarligt skadade och nu har också framkommit att en av dem har mist livet till följd av sina skador. Man fortsätter leta efter överlevande.

Mina tankar går därför dessa dagar och resten av året till de boende på Svalbard som drabbats…. och det är hela samhället! Svalbard har en befolkning på ca 2800 invånare och därmed är hela samhället i chock och sorg efter denna hemska händelse.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php