Dec 20 sön 2015

Livets bonus

Det största vi kan få i livet, är våra barn. Vi älskar dem till månen och tillbaka om och om igen. Bonusen i livet är förmånen att få barnbarn och det är minst lika stort som de egna barnens födelse och liv. Jag är innerligt tacksam över att mitt barnbarn finns i mitt liv. Att få följa henne, se henne växa upp, se henne nyfiket gå ut i livet för att lära sig att en dag stå på egna ben. Att få ge henne en hand att hålla, en kram att trösta sig i eller helt enkelt få känna kärlek. Att få vara med och lära henne rätt och fel, att visa andra respekt… ja, allt i hennes liv förgyller mitt liv, precis som mina söner gjort i alla år och gör. Med all kärlek till mina älskade barn och barnbarn: tack för att ni finns i mitt liv!

barnbarn

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php