Dec 19 lör 2015

Året som gått

Jag sitter och funderar på året som gått. Det har fört med sig väldigt mycket gott och stora förändringar för mig i livet.

Att få möjlighet att återvända hem och få en fantastiskt vacker och trivsam lägenhet där jag känner mig hemma, är en av de största glädjestunder år 2015. Nytt spännande arbete är också en stor del av året som gått.

En av de största händelserna under året, är att få avsluta en motgång som funnits under hela mitt vuxna liv, ett mål jag kämpat hårt med för att nå.

Att få se mitt barnbarn växa upp sitt första ett-och-ett-halvt år och nyfiket titta på livet, lära sig nya saker och ord varje dag… att få älska henne och känna mig älskad av henne, är också enormt stort.

Upplevelsen av att livet äntligen flyter på – det känns befriande.

De som nu plötsligt känner en viss avund för att livet är på rätsidan för mig, de som trots allt vet vilken kamp jag fört genom livet – de kan jag bara tycka lite synd om, faktiskt. Även om jag vet att dessa också känner stor glädje med mig, så smärtar det att höra om dess avund. Inget har kommit till mig gratis. Inget har kommit till mig utan kamp med blod,svett och tårar i dess rätta bemärkelse. Detta livet jag levt är inget jag önskar någon, men utan det och de människor som funnits i det på gott och ont, de som lagt fällben för mig och de som förödmjukat mig på olika sätt… utan människor som stått vid min sida, utan de som på olika sätt funnits där hela tiden, då främst mina älskade barn – utan alla dessa olika parter – då hade jag inte varit den jag är, där jag är i livet.

Det är med stor nyfikenhet jag ser fram emot 2016 och vad det året kan föra med sig.

Hur har Ditt gångna år varit? Vad har betytt mest eller mycket för Dig?

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php