Dec 05 lör 2015

Nu jäklar

17:42 i kategorin Allmänt

En förkylning har intagit min arma kropp! Det är något som sker mer än sällan men nu har jag av någon anledning inte kunnat stå emot :blink_tb: Det är absolut inte självvalt! Jag kämpade så gott jag kunde men denna gången vann de små rackarna till baciller.

Idag på jobbet började jag känna av det som är värre än själva förkylningen: Det började klia i halsen! :annoyed_tb: Det brukar jag alltid kunna häva med ingefärste – men inte denna gången. Så nu befinner jag mig i den där känslan när man inte vill svälja – gör allt för att slippa svälja, bara därför att…

En lasagne står i ugnen och den skall jag äta av hur ont det än gör! Så nu jäklar är jag på krigsstigen! :guns_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php