Dec 02 ons 2015

Guld värt också när barnen är vuxna

När barnen växte upp, var jag noga med att få egentid med dem en och var.

Men det är något jag faktiskt försöker att upprätthålla också nu när barnen är vuxna och har sina egna liv, så att säga. Men ibland så får vi till det. I eftermiddag var det äldste sonen och jag som tog en fika på det anrika caféet Kullzénska.

Vi satt och småpratade lite om allt och inget, lyssnade på varandra och bara var. Jag har känslan av att detta är något många glömmer att göra med sina föräldrar/vuxna barn och det är rätt trist, tycker jag. Vi har så mycket att ge varandra även när barnen är vuxna och utflugna, har egna hem, sambos/partners och barn.

Detta är något jag hoppas mina barn och jag tänker fortsätta med så länge vi kan. Det blir inte varje vecka eller varje månad – de har ju sitt att tänka på också, men ibland, någon eller några gånger om året, så tar vi oss tid till dessa små enskilda stunder.

Det är guld värt

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php