Nov 30 mån 2015

En glad överraskning

Det är inte varje dag jag överraskas av att tomten varit och ställt ett paket utanför dörren :blush_tb: Men idag hände det! Jag skulle precis sätta mig att meditera när jag tyckte jag hörde två mycket svaga knackningar på dörren. Sådana där små knackningar man undrar om de verkligen var där eller om det var något i väggarna.

Men jag gick till dörren och öppnade – och där stor ett litet paket med ett julkort och tillhörande hälsning från lilla tomten :happy_tb:
julklapp

En ask Geisha-choklad är ju inte helt fel en dag i stormens efterdyning. Jag är lyckligt lottad med sådana fina människor omkring mig, som överraskar!

I övrigt är ryggen i stort sett lugn och fin. Det känns fortfarande lite men det ger sig… och förkylningen har jag snart skrämt till varmare breddgrader.

Men en glad och oväntad överraskning tände verkligen ljus över denna dag :wub_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php