Nov 27 fre 2015

Hemma igen

Efter några dagar på kursgård, är jag så åter hemma. Det var del 1 av 5 på utbildningen i personlig utveckling, ledarskap och gruppdynamik.

Det har varit spännande dagar med spännande människor från olika delar av vårt avlånga, vackra land. Det är mycket jag insett att jag inte hade en aning om förut och med rätt lärare och rätt verktyg, så kommer detta bli helt fantastiskt!

Det finns så mycket att berätta men just nu är det svårt att sätta ord på alla upplevelser men det är fantastiskt att 19 kvinnor – det var konstigt nog inga män som sökt sig dit – Ledarskap är något som ofta drar män till sig – möts och det känns som om det finns en igenkänning… att vi träffats förut trots att det är första gången. Några av oss hade gått utbildningar ihop tidigare på kursgården – så även jag. En av de som var där i våras, var där nu också, men det visste jag innan. Att ha 100 % förtroende och tillit till varandra, att kunna öppna sig på alla plan känslomässigt, ha full tillit till varandra i olika övningar – det är verkligen en WOW!-känsla. Det var samma känsla när vi var 21 personer, blandade kön, som träffades i våras. Den dynamiken står läraren för – hans förmåga att samla och sammanföra. Hans förmåga att skapa förutsättningar för att det skall bli så.

Det är sådant som borde finnas på varje arbetsplats, i varje hem, i varje situation där vi möter andra.

Men just nu är det skönt att vara hemma igen, trots att jag saknar alla nya människor jag mött. Få sova i en säng som passar min rygg är det jag ser fram emot allra mest – och sedan får gärna förkylningen ge med sig.

En kommentar till “Hemma igen”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 42.0 skrev den 28 Nov 2015 @ 13:01

    Känns lite småflummigt det där.. *duckar* :cool1_tb:

    HAHA!! Ducka ordentligt, Du! Jag blir lika förvånad varje gång
    jag upplever det… men Du kanske skulle ta ett par kursdagar så
    Du får känna på det :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php