Nov 27 fre 2015

Det kunde varit värre!

05:39 i kategorin Allmänt,Hälsa

Inte nog med att ryggen jäklas med mig – nu har en förkylning intagit min kropp! :jittery_tb: Det händer ju bara inte! Jag blir inte förkyld! Det är sådant som inte sker i min värld! Möjligtvis att jag får lite kill i halsen.. nyser några få gånger och får en antydan om att kanske eventuellt bli en aning lite tät i näsan… men DET BRYTER INTE UT!

Inte innan nu! Jag funderar lite på vad det beror på, med tanke på att jag inte brukar tillåta att det blir så här. Det enda jag kan komma på är att det händer lite mycket i livet just nu – positiva händelser – och att kroppen på något vis släpper taget om en hel del saker och jag lutar mig tillbaka och andas ut och därmed inte är så uppmärksam på förkylningens attacker och därmed släpper in den där otäckingen :huh_tb:

Jag har idag avslutat ett stort projekt som haft sitt grepp om mig under hela mitt vuxna liv. Ett av mina största mål i livet är nådd och jag andas ut, är stolt och tillfreds. Jag befinner mig dessutom i en utbildningsprocess som tar mig med på otroliga resor inom mig som lyfter och pushar mig i rätt riktning, så jag har inte stora möjligheter att engagera mig i en så trivial historia som en förkylning – vips, stod väl den där dörren på vid gavel och förkylningen passade på att kasta sig över mig!

… och så är det, det där med rygghelvetet som jag försöker ta hand om. Att hitta rätt rörelsemönster för att avlasta, hitta rätt sätt att sitta – vilket inte är lätt – för att inte tala om de där timmarna som kommer att spenderas i bil – 41 mil …

Det blev liksom min tur att bli förkyld nu efter många års lyckad undvikande av att släppa in den.

Men hur det än är, så kan jag inte springa ifrån allt elände i livet så det är bara att vara glad! Det kunde varit värre! :clap_tb:

En kommentar till “Det kunde varit värre!”

 1. Micke Linux Google Chrome 46.0.2490.76 skrev den 27 Nov 2015 @ 18:52

  Härligt med det där avslutet!
  Krya på med förkylning och rygg.

  Ja, det är härligt! Insikten om avslutet slog mig med
  stor kraft när jag körde igenom Hultsfred! Så där bara! Gissa vem som
  satt och skrattade gott?

  Förkylningen ger sig väl inom kort. Värre är det med ryggen…
  den kräver kirurgi för att bli bra.. Tack för omtanken.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php