Nov 23 mån 2015

Timberland

12:26 i kategorin Allmänt

En ledig härlig dag som startat med massage hos bäste massören! Nå, jag startade lite innan det med ett besök på vårdcentralen för provtagning, en ordinarie årskontroll.

Timberland, ja… mina nya kängor :happy_tb:

För ca en månad sedan var jag hos min vanliga skokille för att köpa skor och för första gången (!!) under de år jag köpt skor av honom, så kunde han inte hjälpa mig :huh_tb: Jag hittade ett par kängor hos honom som jag föll för. De passade både till vardags och fest. När jag gick i butiken och provade dem en stund, så kändes de helt underbara. Jag återkom senare på dagen och provade dem igen och ja, det var liksom bara att slå till.

Hemma gick jag med dem en stund inne – men då började problemen. Det var en liten, liten klack på kängorna och det räckte för att det skulle ge mig problem med ena foten :sad_tb: Det var bara att gå tillbaka och återlämna dem med rekommendationen ifrån Bobban om att gå till någon annan!

Det bar mig emot, för den service jag får hos Bobban, det får jag liksom ingen annanstans på skosidan. Men idag, när jag skulle titta efter ett varmt underställ designad av Kaari Traa, som en annan butik hade slutsålt på, så gick jag in på sportbutiken där Bobban en gång jobbat och tittade lite förstrött på skohyllan när en trevlig man frågade om jag behövde hjälp… och så är jag ju lite väluppfostrad :innocent1_tb: och sa vad jag var ute efter. Det är oftast så att jag vänligt men lätt irriterat brukar svara: ”Jag säger till om jag behöver hjälp” när butiksbiträden/säljare kastar sig över mig fortare än jag satt in första foten i butiken.. det har hänt jag vänt och gått igen också :innocent1_tb: Men denne kille var varken påstridig eller obekväm – och vips hade jag ett par kängor på fötterna.

Först visade han mig ett par svarta :thumbdown_tb: ganska lätta skor… men jag sneglade snabbt på dessa jag nu har inhandlat; dels för att de inte var svarta och dels för att de är i läder. De satt som gjutna på mina fötter.

Efter att ha visat mig lite ullunderställ – dock inte Kaari Traa – så gick jag nöjd från butiken och hem.

Nu blir det lite matlagning och sedan väninneträff för att lösa världsproblemen :thumbup_tb:

…. och så hoppas jag att Timberland och jag kommer att samsas.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php