Nov 12 tor 2015

Vackra Höga Kusten

Under de senaste 12 åren har jag haft förmånen att vid upprepade tillfällen besöka Örnsköldsvik och Micke med familj. Det har bjudits på rundresor och båtturer ut i skärgården. Vi har gjort spännande vandringar och sett Höga kusten från sina bästa sidor.

Nu uppges det i ett pressmeddelande att Höga Kusten kan bli den nya kryssningsdestinationen 2016! Det är en kryssning jag skulle kunna tänka mig att åka med på! Höga Kusten är egentligen ett ”måste” när man reser i Sverige. Det är bedövande vackert där, det är rofyllt och avslappnande.

Trots att kryssningen inte startat ännu så skulle jag varmt rekommendera alla som kan och har möjlighet, ta och ge sig den turen. Sverige är vackert och om Bergen är norska västkustens pärla, så skulle jag säga att Höga Kusten är Sveriges svar på det.

Nu gäller det bara att övertyga familjemedlemmar och vänner att vara med och boka resan. Det vore en underbar upplevelse.

En kommentar till “Vackra Höga Kusten”

 1. Micke Linux Google Chrome 46.0.2490.76 skrev den 15 Nov 2015 @ 07:11

  Det är Härnösand som kommer bli lite av centrum för dessa resor. Den staden ligger ju utanför Höga kusten egentligen (området Höga kusten slutar vid Högakustenbron och Härnösand ligger 30-35km söderut) men de väljer den ändå för hamnen mm.

  Midsommarafton går en av resorna :)

  Åh, Härnösand, minsann :happy_tb: Jag trodde ju Övik skulle
  vara ”mamma” för denna aktivitet. Men å andra sidan… ibland
  får man ”gå över ån efter vatten” så det blir nog bra, detta!

  Midsommar.. det hade ju varit fint med en resa då. Dags att börja
  med operation övertalning med alla jag vill ha med! :clap_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php