Nov 05 tor 2015

Det där med massage

Massagen jag nämnde igår – Ma-Uri – den har liksom satt sig i huvudet på mig :innocent1_tb: och jag letar och letar på nätet för att hitta närmaste utövare. Men det tycks inte finnas så många i Sverige.

Hur som haver, kollegan som nämnde det för mig i tisdags, och jag har arbetat ihop idag så jag ställde lite frågor kring det. Den hon känner gjorde sin utbildning på Nya Zeeland. Men jag har i alla fall hittat att utbildningen finns i Danmark. Men innan jag bestämmer mig för om jag vill plugga till Ma-Uri-massör så måste jag prova på en behandling först. Det finns en del utövare i Norge kom jag fram till via Google. Men inte skall jag behöva åka dit för att testa?

Nå, det ger sig – jag har tittat på fler youtub-klipp och det ser helt underbart ut. Kollegan som jag pratade med detta om, har provat. Dock inte i Sverige. Hon sa det var helt underbart!

All form av massage är väl det, just underbart! Ma-Uri måste nog vara det mest optimala.

Nå, jag får fundera mer på det där.. jag har ju lite annat på gång också men det går å andra sidan lite hand-i-hand med kropp- och själavård. Så vem vet… kanske startar jag upp en helt ny verksamhet i Kalmar en dag som ett komplement till alla de som redan finns där? :blush_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php