Okt 27 tis 2015

Nu får det ta mig fan vara nog!

Media styr upp vad som är rasism och inte, vilka politiska partier som är av nazistiska eller rasistiska åsikter. Den enskilda människan vågar inte längre uttala sin politiska åsikt av rädsla för att bli kallad rasist trots att det inte har med saken att göra.

Nu har en miljöpartist och pressekreterare till kultur och demokratiministern, Kristoffer Talltorp, tagit steget längre. Hans älskade AIK var inte bra nog på plan och förlorade mot IFK, som uppenbarligen var det bättre laget under den matchen. Vad gör Kristoffer Talltorp då? Jo, han jämför IFK med VAM – Vitt Ariskt Motstånd!!

Varför skall många idag dra rasist- eller nazistkortet så fort de inte får som de vill? Har man så dålig självkänsla?

Nu får det ta mig fan vara nog! Ta en förlust, ta att andra inte är av samma åsikter i politiska frågor, ta att vi alla lever i en demokrati (enligt lag) och har rätten att tycka och tänka utanför ramarna för det politisk korrekta. Sluta skrik ”rasist” eller ”nazist” så fort något går emot Din egen åsikt!

För min del hoppas jag att miljöpartiet samt kultur- och demokratiminister Alice Bah Kunhke vågar säga upp den lilla osäkra Talltorp. Han har inget på den posten att göra efter sitt uttalande – oavsett hur många gånger han påstår att det var ett dåligt skämt. Han gick för långt!

Nu får det ta mig fan vara nog!

2 kommentarer till “Nu får det ta mig fan vara nog!”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 41.0 skrev den 27 Okt 2015 @ 16:37

    Såg matchen igår och AIK var helt klart det sämre laget!
    Det är bara ta den förlusten ja!

  2. Ariella Linux Google Chrome 38.0.2125.102 skrev den 27 Okt 2015 @ 19:05

    Är miljöpartist men håller inte med den knasen ? Att jämföra ett lag med ett rasistisk parti är otroligt korkat. Finns säkert dem som tycket det omvända. Gisses.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php