Okt 27 tis 2015

Cancergalan

Ikväll är det åter dags för cancergalan. Den sänds på TV och på någon playkanal. Men vad jag undrar är varför det är sjuan som visar programmet och inte någon av SVTs kanaler? Alla har ju inte sjuan och alla har inte en playkanal att tillgå.

Jag har inte sjuan eftersom utbudet där jag bor innefattar enbart baskanalerna. Eftersom jag inte har intresse i att betala för en box där jag måste betala för baskanalerna samt en massa kanaler jag inte vill ha för att få kanaler jag vill ha – så är jag utan TV-utbud mer än baskanalerna.

Vi är många som har det så och vi är därmed många som inte har tillgång till sjuan. Eftersom hyresvärden inte har avtal med något bredbandsbolag, har jag heller inget bredband utan har förmånen att låna in mig på grannens WIFI. Att teckna ett abonnemang blir så galet dyrt, enligt min mening så jag tackar bästa grannen.

Så varför väljer inte SVT att sända Cancergalan så att fler har tillgång att se det?

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php