Okt 25 sön 2015

Plötsligt blev jag med skåp

I källaren står ett linneskåp jag är lite sugen på. Efter att hyresvärden mailat ut en uppmaning om att inget skall stå i källaren av brandsäkerhetsskäl, så stod ändå skåpet kvar. Vid tillfälle när hyresvärden var i huset, frågade jag om han visste vems skåp det var och jag berättade att jag var intresserad eftersom jag letar efter en sommarstuga där det skulle passa utmärkt. Efter samtal med ägaren till skåpet så fick jag svar att jag kunde höra av mig när det blev aktuellt.

För ett par veckor sedan fick jag ett sms: ”Skåpet är Ditt om Du vill ha det. Hälsningar J

I väntan på att barn och barnbarn kommer på en snabbvisit innan jag skall till Modehuset, så gick jag ner i källaren och mätte skåpet. Det skall ju inte stå där nere. Det får inte plats i lägenheten och alternativt är att det får stå på balkongen. Det får plats och jag måste bara täcka det något så det inte blir solskadat. I mitt förråd kan det få plats (jag har inte mätt förrådets utrymmen än) men då måste jag få undan lite annat först – så jag får se om jag får ordning på förrådet eller om jag skall bära upp det till kuvösen.

Vackert är det i alla fall och jag är innerligt tacksam över att ha fått det till skänks.

Plötsligt blev jag med skåp

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php