Okt 25 sön 2015

Modehuset och höstvärk

Det fanns inget av värde för min del i klädväg på Modehuset. Det var bara att gå hem igen och jag lekte med tanken som så många gånger förr: jag borde ha någon klädstylist som hjälper mig att hitta vägen utanför jeanslivet. Fast jag vet inte om Trinny och Susana skulle vara något för mig.. jag har sett lite av hur de jobbar och de tycks, som så många andra stylister, inte ha koll på vilka färger och former man passar i.

Redan igår kände jag av att det uppenbarligen är någon förkylning eller liknande på gång hos mig, eftersom jag började känna av den där speciella feberhuvudvärken man kan få vid just förkylning samt värk i kroppen. Väl medveten om att jag slarvat med både ingefärste och vitlök under en lång period av flera månader, så inhandlar jag just dessa varor på hemvägen. Så nu har jag kokat mig en kopp ingefärste samt pressat vitlök (och hackat chili) och blandat i cream freish och lagt på frallan. Det är bara att bädda ner mig i soffan och hoppas på god effekt ihop med ett gäng Panodil Zapp.

Jag hade ju tänkt gå ner i källaren och mäta för skåpet, se om jag kan ha det på högkant där i förrådet men det får vänta några timmar. Nu blir det vila och dricka ingefärste, slötitta på någon av de få kanaler jag har och sedan ta tag i förrådet och skåpet.

Ha en underbar fortsättning på denna söndag.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php