Okt 24 lör 2015

En skön lördag

Det har varit lite kyligare idag än igår. Men vad gör väl det? Upp i ottan och vakna till liv… en promenad på förmiddagen och sedan hem för att invänta barn och barnbarn. Lillan skulle komma några timmar på eftermiddagen eftersom far och farbror skulle gå på hockey.

Jag ringde grabbarna för att fråga om de ville ha middag när de ändå var här, så det blev fullt runt bordet med två av sönerna med respektive flickvän samt lilla prinsessan och jag. Mozarellafylld köttfärslimpa, potatis, gräddsås och sallad. Det satt fint, det.

När vi ätit tog jag lillan och gick till Kalmars nya centrala lekpark. Det tog lite tid eftersom hon skall titta på allt, kasta löv, peta på små stenar och undersöka dem men till slut kom vi fram. Det var gott om barn med föräldrar där så lillan hade fullt upp med att först och främst titta på alla andra barn och deras lek men snart var hon i full fart med att springa runt bland de olika aktiviteterna. Här är det någon form av manick som man kan göra ljud på

Efter kanske en timme, började de flesta småbarnsfamiljer dra sig tillbaka och det samma gjorde lillan och jag. Kylan började göra sig påmind men säg den lilla tjej som har bråttom hem när det finns så mycket att se på.

Det är inte lätt när torra löv fastnat på vanten och man skall skaka av sig lövet….

När vi kom hem till mig, så tog det inte lång stund innan lillan började klia sig i ögonen. Hon var trött redan när de kom vid 14-tiden och hade varit ute på en annan lekpark med pappa och farbror samt respektive flickvänner och busat. Så nu sover hon så gott i soffan i väntan på att bli hämtad efter hockeyn.

Men det har varit en skön lördag på alla sätt och vis och jag hoppas Din lördag också har varit det.

En kommentar till “En skön lördag”

  1. Micke Linux Google Chrome 46.0.2490.76 skrev den 25 Okt 2015 @ 09:43

    Där skulle man varit..
    För köttfärslimnpa alltså ;)

    Ja, det kan jag tro! :happy_tb:
    Den var uppskattad av alla :happy_tb:

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php