Okt 23 fre 2015

En strålande vacker dag

19:31 i kategorin Allmänt

Dagen började i ottan. Årliga tandläkarbesöket var bokat redan 7.40 så det blev en rask promenad de 4.3 km det var att gå. Konstigt nog kom jag in med bara några minuters förskjutning så jag blev snabbt klar igen.

Solen var redan på väg upp strax före kl 07

En lika rask promenad hem igen för att byta jacka, för det blev lite väl varmt med vinterjackan och sedan ta bussen för att hämta lilla prinsessan.

Hon är så tacksam att ta med sig. Aldrig gråt och skrik och på bussen hittade hon genast säkerhetsbältet och hade fullt upp med att försöka få fast det på plats.

Väl på den hållplats vi skulle av, så blev det en promenad förbi biblioteket och ner mot Systraströmmen där vi sparkade i höstlöven och kastade dem upp i luften. Tänk att det kan är så roligt – tycker också jag! Det är verkligen inte bara för de små.

Prinsessan tittar ut över Systraströmmen

När vi kom hem till mig, blev det raka vägen till stora leklådan jag har under sängen och riva upp allt skoj i den samt prova gunghästen i nyskick jag hittade på en andrahandsbutik för lite sedan – för att inte tala om lilla tälthuset jag köpte för några dagar sedan. Är man hos farmor, så skall det finnas resurser för lek.

En härlig dag som fortsätter i morgon. Då skall lillan vara hos mig några timmar medan pappa och äldsta farbrodern går på hockey. Då kanske det blir en tur till nya lekplatsen i Kalmar centrum och testa den.

Jag hoppas alla ni läsare haft en lika strålande vacker dag som jag.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php