Aug 25 tis 2015

Det brinner i ländryggen!

Det är ungefär så det känns – eller kändes under nästan alla mina 10 timmar bakom ratten idag. Det är inte lätt hitta en bil som min rygg är överens med, men sonens bil fick ta mig fram och tillbaka dit jag skulle.

Efter att ha sträckkört 5 timmar, blev det lunch i Lindesberg. Där har de bara parkering med p-skiva så jag nyttjade en parkering för en mataffärs kunder där man kunde stå 2 timmar. Jag var inte borta så länge.

Efter att maten var intagen, en mycket god gyrostallrik, så körde jag de sista ca 12 km som var kvar till dagens destination. Där var jag en dryg timme för tidigt, men det gjorde inget. Vädret var skönt och det var mer än välbehövligt att sträcka på sig efter alla timmar i bilen.

Intervjun där gick bra och jag blev antagen till utbildningen jag sökt. 45 minuters möte och ca 84 mil tur och retur – var det värt mödan? Ja, verkligen och det var en av orsakerna till att jag antogs: att jag visade mitt genuina intresse! ”Sätter man sig och kör enkel väg 5 timmar för 45 minuter, då vill man verkligen något med detta” sa den ena läraren jag träffade. Den andre träffade jag i våras på en kortutbildning jag var på och han tvekade inte på att ge mig plats på skolan. De båda gav sina synpunkter på varför jag skulle antas, vad den lärare jag redan träfat tidigare hade för synpunkter på mig redan innan vad det gäller engagemang, personlig- och lämplighet.

Det har varit en härlig dag och spännande på alla sätt – och att ländryggen känns mest som ett brinnande inferno – eller kändes under större delen av resan tillsammans med smärtan ner i högerbenet – det var det värt!

Lätt!

En kommentar till “Det brinner i ländryggen!”

 1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 40.0 skrev den 28 Aug 2015 @ 22:50

  Hmm..
  Men tokigt med ryggen! Hoppas den är bättre.

  Tack för omtanken, men ryggen blir aldrig bättre – möjligtvis sämre. Det
  samma gäller vid en ev. operation. Det finns ingen garanti att
  det blir bättre.. och det kan dessutom göra skadan värre :(

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php