Aug 24 mån 2015

Google maps vimsiga vägar

Efter 45 minuters välbehövlig massage tog jag en rask promenad till sonens arbete för att hämta hans bil. Det var en promenad om ca 4.3 km som tog 40 minuter att gå. I morgon skall jag nämligen iväg på en intervju några mil härifrån och behöver således bilen.

När jag nu tittar på Google maps, så ser jag att det blir olika långt beroende på om jag väljer härifrån och dit eller därifrån och hit. Alltså: När jag väljer min hemadress av avreseadress så har jag en resa på 418 km men vänder jag på det och väljer avreseadress därifrån som jag skall, så har jag plötsligt 439 km att åka! Visst är det märkligt?

Men jag hittade också en väg som är ännu kortare – men tar lite längre tid… åh, så rörigt det blev nu…

Jaja.. huvudsaken är att jag kommer i tid och det gör jag. Tiden ligger på eftermiddagen så det blir inga problem. Jag gör som alltid: ser till att jag har god marginal för man vet aldrig vad som kan ske på vägarna.

Men jag tycker att Google maps har lite vimsiga sätt att visa vägarna på..

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php