Aug 12 ons 2015

Dan Hylander sista gästen ut på Musik på Larmtorget

Igår var det sista artisten ut för årets ”Musik på Larmtorget” och sist, men inte minst (nå, det beror ju på hur man tolkar minst – för stor på jorden är han inte :happy_tb: ) var Dan Hylander och hans helt underbara glada gäng!

Denne fantastiske poet, lyckades efter lite lirkande med publiken, vinna över oss på sin sida. Plötsligt satt vi och klappade takten, visslade och tjöt.. sjöng med och avslutade kvällens 2-timmars spelning, med stående ovationer och vi fick mer och mer av Hylander och gänget!

Det var en fantastisk kväll med en fantastisk artist med sina kollegor. Så mycket energi, glädje och samspel på scenen är av sällan skådad art! De gjorde verkligen ”Musik på Larmtorget” avslutning till något speciellt.

TACK, Hylander och alla Dina medarbetare!

Ett litet axplock av mina drygt 200 bilder. Klicka upp för större format.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php