Aug 04 tis 2015

Patrik Isaksson i Kalmar

Som de flesta vet, är jag mer hårdrockare än något annat. Men det innebär inte att jag utesluter allt annat i musikväg. Världen har otroligt många duktiga artister som ger oss fantastisk musik och underhållning.

Bland våra svenska artister finns också väldigt många duktiga men två har sedan många, många år flyttat in i mitt musikhjärta: Uno Svenningsson och Patrik Isaksson. Båda har de skapat musik och text till sina låtar som jag kunnat ta till och trösta mig med ibland, reflektera till och lära mig av. Låtar, vars texter jag kunnat använda i mitt eget liv för att få svar på frågor, komma vidare.

Denna sommar har jag verkligen haft tur: jag har haft förmånen att se och höra BÅDA dessa fantastiska artister med sina underbara ljuvliga bandmedlemmar på Larmtorget här i Kalmar. Ikväll var det Isaksson och hans underbara gäng! Ingen av dem hade jag hört live förut och ingen av dem gjorde mig besviken!

Det var fantastiskt att se hur totalt glädjefull stämningen var i bandet! Alla visade verkligen att de älskar detta med musik och uppträdanden! Alla vi som var på Larmtorget gungade verkligen med, vi sjöng och ja, jag tror att Patrik Isaksson skulle kunna be oss göra vad som helst: Vi skulle lyda och göra!

Denne man, som jag sett som ganska lugn och stillsam, uppbär en enorm energi på scenen som jag sällan skådat! Närvarande, krävande (positivt krävande) vår närvaro och förväntade verkligen vår kärlek och vårt engagemang!

En av mina favoriter (nå, jag tror inte jag ratat något av Patrik Isaksson!) är ”Faller Du så faller jag” och idag tillägnar jag den till den som helar mig med sina händer :cool2_tb:Hos Dig är jag underbar” har också hjälpt mig att komma vidare i livets olika skeden. Ha mod att stanna kvar – eller har kraft att bryta upp… Det kan handla om relation, om arbete.. om bostadsort… Texten har vid olika tillfällen fått mig att reflektera i livet..

Patrik Isaksson med band är helt klart värd att se live! Energi, engagemang och massor av lycka och glädje! Det är vad de bjuder på!

Tack för ikväll, Patrik Isaksson med alla underbara, charmiga och fullständigt härliga bandmedlemmar! Ni gjorde intryck på mig!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php