Jul 28 tis 2015

Göteborg, tur och retur

Nu är det inte ofta jag skriver här men det är som det skall. Det går i perioder och mitt liv, levs ju trots allt utanför den lilla internetvärlden och datorn.

Denna vecka har jag semester och då passar jag på att låna lilla barnbarnet. Igår tog vi tåget till Göteborg tur och retur och jag är imponerad av hur den lilla var på gott humör hela dagen. Genom åren har jag åkt en del tåg, och min erfarenhet är att barn skriker när de inte får springa som de vill, när de blir trötta på den enformiga resan och stillasittande. Men inte våran lilla solstråle! Ändå startade vi dagen redan kl 04.25! Visserligen somnade hon om igen efter en timme, men ändå!

När hon vaknat till, fått på kläder, torr blöja samt ätit frukost, var det bara massa spännande att titta på som susade förbi utanför fönstret

På spårvagnen var det inte heller helt ointressant

Vårt mål med resan, var mina föräldrar, som inte visste att lilla barnbarnsbarnet var med så det blev en glad överraskning. Här skall lillan mata min pappa med banan!

Hon får provåka i korgen på min mammas rullator

Sedan skulle vi tillbaka till Kalmar och gjorde en sväng inne på Nordstan först. Men väl på tåget, så blev det spännande igen!

På hemresan, kände jag mig lätt yr och illamående, svettades och var lite skakis. Idag har värken spenderat sitt liv i mitt huvud. Jag kan bara hitta en enda förklaring! Efter en dryg månad med minimalt med kolhydrater (max 5 g/100g) så blev det både smörgåsar, pulverte (som är välsockrat *ryser*) samt en sallad med pasta på stan. Kroppen måste fått en kolhydratchock! Plötsligt insåg jag vilket gift det är för kroppen med högra halter av kolhydrater!

Nå, dagen har ändå varit härlig. Lillan och jag har haft fullt upp. Kl 07 var jag i tvättstugan och däremellan var lillan och jag till MAXI för lite inköp. När det var dags att ta hand om tvätten igen, pekade hon på vad jag skulle göra

En tur till sandlådan i eftermiddag..

..och sedan blev det dusch och lillan lekte spöke

Nu skall vi fylla några dagar till med matlagning, bus och mys.

3 kommentarer till “Göteborg, tur och retur”

 1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 39.0 skrev den 30 Jul 2015 @ 11:29

  Fina bilder!
  Har du henne hela veckan?

  Tack :blush_tb: Ja, hon blir här
  hela veckan. På lördag skall hon till Öland med sin mormor – bara
  lillans förkylningen ger sig…
 2. thinki.se Windows NT Mozilla 11.0 skrev den 08 Aug 2015 @ 19:34

  Myyyyys <3

 3. Ullis Mac OS X Google Chrome 44.0.2403.157 skrev den 24 Aug 2015 @ 20:17

  Så mysigt att få rå om barnbarnet. :) Kolisar är verkligen inte bra, märker också det. Dessvärre slarvar jag med det nu. :( Måste snart ta nya tag.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php