Jul 19 sön 2015

Stegräknandet fortsätter

Ja, hur går det nu med mina steg?

Första veckan var mitt mål 10 000 steg/dag. Det fixade jag lätt. De efterföljande 3 veckorna var målet 15 000 steg/dag och det löste sig också, trots att jag ena veckan inte kunde ta min motionsrunda som jag önskade pga infektion och penicillin. Men stegen tog jag i alla fall.

Total viktnedgång med nästan 100% LCHF-mat dessa 4 veckor, är 4 kilo – eller 3.9 kilo för att vara exakt. Jag körde rätt hårt i spåret varje dag de tre första veckorna (bortsett de dagar jag fick nöja mig med att gå) och sista veckan beslutade jag att ta motionsrundorna 3 dagar/vecka.

Jag känner att det funkar och jag har nu valt att från idag nöja mig med 10 000 steg/vecka igen. 5 000 steg är rätt mycket vilket innebär att jag i princip inte får fri tid till annat än att stega på. Jag skall ju leva också.

Men jag är nöjd så här långt och nu är det bara lika många kilon kvar innan målet är nått. Dessutom är det mycket roligare att äta igen, nu när jag inte behöver tänka på annat än att kolhydrathalten inte bör överstiga 5 g/100 g.

En kommentar till “Stegräknandet fortsätter”

  1. Micke Linux Google Chrome 43.0.2357.93 skrev den 20 Jul 2015 @ 08:48

    Heja, heja!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php