Jul 09 tor 2015

Kärlekens konst – nu är det dags att skriva autograf

I tisdags var det ånyo Musik på Larmtorget här i stan och dragplåstret var Louise Hoffsten. Svensktoppen nästa bjöd som vanligt, på tre låtar som tävlade om plats i finalen. Den låt som vann, undrar jag vart juryn höll hus när den spelades. Okej.. tjejen var ju duktig.. men rösten var ganska entonigt hög… variationslös och inget tempo. Kanske vann hon på meriten att hon fått ta emot ett visst stipendium? För det kunde inte vara låten och framförandet i sig. Det hela var ett ganska uttryckslöst framträdande.

De båda andra alternativen var det tryck i, publiken kom igång och ja, de båda borde fått slagits om första platsen men å andra sidan, de hade inga fina stipendium att visa upp. Nå, inte vet jag vad som fick juryn att kasta bort två toppenlåtar och välja den som inte har en chans att gå vidare till chansen om en plats i Svensktoppen. Det var en besvikelse för många och det märkets i publiken också.

Men Hoffsten.. denna underbara artist som det verkligen strålar om! Trots sin sjukdom, så tar hon sig upp på scenen och levererar!! Ett litet klipp från en av låtarna kan Du se och höra här

Det började regna den sista halvtimmen och oförskämt nog, sprang folk ifrån sina sittplatser. Så farligt regnade det inte men folk är folk men vi var några entusiaster som snällt satt kvar! Hoffsten kallade de som smet från regnet för ”döda fiskar” vilket jag faktiskt tyckte hon gjorde rätt i! Här har hon tagit sig till Kalmar och svårt märkt av sjukdom levererar hon, så kan en stor del av publiken inte klara lite regn!! Skandal!

Men hur det nu var, så vimlade det av fotografer.. och hur det blev med den saken.. det kan Du se här i Barometerns lilla klipp. Nästan i slutet av filmfrekvensen syns väninnan och jag – jag klädd i laxfärgad t-shirt… :happy_tb:

… och idag fick jag veta att också Östran varit och vimlat och funnit väninnan och mig…

.. så nu får det bli allmän autografskrivning på Larmtorget på söndag eftermiddag :cool1_tb:

Kärlekens konst var låten som vann ”Svensktoppen nästa”- uttagningen… och hur det är med den konsten, så lyckades sångerskan med konsten att slå de bättre låtarna.. men det finns kanske någon kärlek i det också.

En kommentar till “Kärlekens konst – nu är det dags att skriva autograf”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 39.0 skrev den 12 Jul 2015 @ 07:07

    Vilka linslöss ni är!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php