Jul 02 tor 2015

Det är mycket kärlek nu

Åter igen var det Musik på Larmtorget ikväll. Det är ju 2 kvällar i veckan hela sommaren och det är bara att passa på att njuta medan väder och musiken lockar.

Efter jobbet, som var en riktigt behaglig arbetsdag idag, gick jag till MAXI och handlade lite innan jag kom hem. Där tillagade jag lite mat: Mos på vit- och blomkål med lite ost i. Inte alls fel. Till det stekte jag kycklingbröst som jag skurit i grytbitar, fräste upp lite ingefära, vitlök och paprika, hackade i lite chili, öste på med lite curry och lät allt puttra lite i kokosmjölk. Gott i gott gott!

Strax innan kl 19 begav jag mig till Larmtorget, där Svensktoppen nästa var i full gång. Bröderna Dimpker gick till final igen, i år med låten Home. Den föll mig i smaken, helt enkelt.

Så var det då till slut dags för kvällens dragplåster: Freda med Uno Svenningsson som frontare.

De öppnade med en underbar låt från nya plattan, ”Beväpna Dig med tanken” (jag har inte lyckats få upp min filmsnutt på tuben än) men ni får höra den här:

Det går bara att älska låten… texten!

De spelade några gamla godingar och någon låt från då de ännu var ett pojkband hemma i pojkrummet i Gnosjö. Jag har alltid gillat Uno Svenningsson så det mesta med honom går hem hos mig. Men en av de allra bästa är kanske ändå ”Det som gör mig lycklig”:

Dock fick jag ta och bege mig hemåt efter knappt 30 minuter för ryggen orkade inte att jag behövde stå. Ändå försökte jag gå runt lite, men nej.. det ville sig inte. Jag tog en ”långrunda” hem och det blev inga 6 km som jag tänkt men en runda blev det i alla fall:

Förbi Stadsparken och slottet

.. till Kalmarsundsparken

… och hopptornet vid Långviken

.. över lilla bron som skiljer ”fastlandet” Kalmar med ön Stensö..

.. på samma ställe på bron men med vy ut mot Kalmarsund

.. så kom jag till slut hem efter en rask promenad/lätt joggingtur

Ene sonen med flickvän kikade inom en sväng när jag kom hem och på lördag blir det kanske ”strandhäng” med lilla prinsessan här i närheten.

Så det är mycket kärlek nu.. di Leva i tisdags, de små hjärtan som plötsligt fanns i mitt hem… Freda på torget idag.. och prinsessan och hennes far på lördag.. kan det bli så mycket bättre på kärleksfronten?

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php