Jun 30 tis 2015

Kärlek på Larmtorget

Musik på Larmtorget har startat ikväll. Det är två kvällar i veckan hela sommaren och först ut var Tomas di Leva. Han tillhör inte en av mina favoriter, men han är bra på något vis ändå.

Efter jobbet träffade jag två väninnor och tillsammans satte vi oss för att lyssna på ”Svenstoppen nästa” och sedan di Leva.

Tomas di Leva

Jag satt med ryggen emot honom, så jag ställde mig upp och tog ett par bilder bara när han gick ut på scenen
Tomas di Leva

En av hans bättre låtar tycker jag ändå är ”Mirakel”

Efter att allt var slut och publiken började skingras, skulle också vi tjejer hem till oss. En av oss tre bor åt ena hållet medan två av oss kunde ta sällskap en större del av vägen hem. Jag passerade Krusenstiernska trädgården och hörde lite av föreställningen där inne: ”Tresteg i snedsteg” Kvällen var varm och skön och vi tjejer talade om det, att det äntligen tycks bli sommar!

Hemma, la jag ryggsäcken på sängen och gick ut till ”kuvösen” för för att öppna några fönster. Det behövdes vädras ut efter att ha varit stängt hela dagen. Då såg jag något märkligt i ögonvrån: på blombrädan i sovrummet har jag en vit fjäder. Den har jag haft i flera år, tittar på den varje dag… och aldrig har jag sett liknande:

Ett litet hjärta har lagt sig på fjädern! Jag log och undrade just vad det kunde betyda. Fjädern betyder mycket för mig – och att hjärtat befinner sig där, efter en kväll på torget med ”kärleksprofeten” di Leva… så nog är det märkligt, alltid… men mysigt. Det får mig att le och bli varm i hela kroppen.

Hoppas ni alla haft en lika härlig dag som jag! En spännande dag på jobbet där det alltid händer lite nytt och en underbar kväll med två härliga väninnor.

Jag är nöjd med min dag. Är Du nöjd med Din?

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php