Jun 27 lör 2015

Min GPS-signal har ett problem….

10:43 i kategorin Allmänt,Hälsa

… den hänger inte med i min takt när jag är ute och motionsgår! :jittery_tb:

Jag startade min RunKeeper utanför porten, såg att jag hade signal och gick…. och när jag går, då går jag fort och dessvärre har jag inte hittat motionskompisar som håller min takt. När jag kom fram till Stensöbadet, stannade jag till för att ta en bild. Då såg jag att min RunKeeper startade då som först!! :shock_tb: Men jag travade på, joggade lite emellanåt, stannade snabbt och tog några foton här och var denna tidiga morgon… och när jag tyckte jag gått dit jag ville, var jag ju bara TVUNGEN att gå samma väg tillbaka för att fånga upp den sträckan som GPS-signalen inte hängde med (så jag vet hur långt det är) :laugh_tb: Det är trots allt 2 km som den inte hängde med i min takt (den började räkna där det står 3 km)

Av dagens stegmål på 10 000 steg har jag redan avverkat drygt 8400 steg :clap_tb:

Så här ser det ut där jag gick i morse..

(klicka upp bilderna för större format)

Väl hemma och efter en härlig dusch, blev det lite god frukost: kokt ägg, majonäs (som jag gjort själv, så klart) paprika och lite blandsallad. Nu kan dagen börja.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php