Jun 25 tor 2015

Stegräknaren

Stegräknaren jobbar flitigt. Mitt mål var att gå 10.000 steg per dag. Sedan jag började räkna (i söndags) så snittar jag i skrivande stund med 16.519 steg/dag.

Jag går hemifrån lite tidigare än jag behöver på morgonen, väljer lite olika vägar att gå till jobbet – dels för att det inte skall bli monotont men också för att få ihop mina steg. Det blir en rask promenad så jag startar upp den trötte kroppen på morgonen. Det känns bra.

När jag kommit hem efter jobbet, blir det något lätt att äta och vila några minuter – 10-15 kanske – och sedan tar jag mig ut och går en rask runda igen på ca 25 minuter. Idag ökade jag den turen och gick längre. Vid tillfälle skall jag ta med mobilen och starta RunKeeper och kolla sträckan.

Det är skönt att ha kommit igång igen med mina promenader. Synd bara att ingen orkar hålla min takt – det hade varit skoj med lite sällskap ibland.

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php