Jun 19 fre 2015

Glad midsommar!

Glad midsommar till er alla!

Jag har en liten prinsessa på besök. Hon har just blivit 11 månader och tänk… det är snart ett år sedan hon kom till världen och jag gick varv efter varv i Kalmar i regn… salig av lycka som hotade att spränga hela mig av denna obeskrivliga lycka. Det är samma lycka som när jag fick mina egna barn – men då var lyckan större på ett annat sätt som jag inte kan beskriva. Det där med barnbarn är en annan stor lycka – på något vis en förlängning av den lycka jag upplevde när jag fick mina söner. Den stora skillnaden är att då var jag så uppe i förlossningsarbetet att den första känslan av denna stora lycka, kom lite senare.

Nåja… Vi var på promenad i kvarteret här igår kväll. Hon kan ju gå nu så vagnen fick stå hemma. Skorna hon hade med sig, var inte helt optimala för henne (det krävs lite mer stabilitet vid ankeln ännu) så hon ville gärna ta dem av sig. Lillan fick sitta på mina axlar medan vi gick till lekplatsen, där hon fick gunga en stund. Idag har vi dock köpt ett par rejäla PAX-skor som vi skall invigas lite senare i dag, bara hon sovit klart och regnet har regnat klart.

Idag har lillan med min son och dennes flickvän varit här på lite middag och bus. Det tar på krafterna att fira midsommar så hon somnade i den utdragssäng jag köpte till henne för några månader sedan.

Jag önskar er alla en fortsatt fin helg och glöm inte ta vara på varandra!

En kommentar till “Glad midsommar!”

  1. thile Windows 7 Mozilla Firefox 38.0 skrev den 20 Jun 2015 @ 16:35

    Lille vakre prinsesse til farmor ?
    Teker du er kjempestolt ?

    Klemmer!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php