Jun 16 tis 2015

”Vi har något som passar alla. Även dig”

Det är Telenors slogan/löfte till sina kunder.

Igår var jag in till Telenors ena butik här i Kalmar. Personalen i den butiken är helt underbart trevliga och har förut visat mig sin goda vilja att hjälpa till. Men igår kunde de inte, hur gärna de än ville och hur trevliga de än är.

Det handlar om ett mobilt bredband till min dator – kontantkort. Det finns inte längre och man uppmanade mig faktiskt att gå in till konkurrenterna och fråga. Det bar mig emot, men vad göra? Först gick jag in till operatören vägg i vägg med Telenor. Inte heller de har mobilt bredband kontantkort.

Till slut gick jag till Teliabutiken, som har vad jag söker. Men bara ”dongen” kostar 599:- och andra varianter kostade i princip hur mycket som helst. Så skall jag ju ha ett ”telefonnummer” som kopplas till datorn som går att fylla på och det kortet kostar 100:- men sedan kunde jag komma undan med 49:-/månad.

Då tror jag det blir att surfa via mobilen och Wi-Fi HotSpot.

Men tyvärr, Telenor… er reklam/slogan är en lögn. Ni har inte något som passar alla… inte mig!

Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php