Apr 30 tor 2015

Nu börjar det se okej ut

09:03 i kategorin Allmänt

Efter att ha hämtat sista flyttlasset i helgen som var, så hade jag lilla barnbarnet här några dagar. Hon åkte hem till sig och sitt igår.

När man har ett litet barn med sig, så måste dagarna anpassas till den lilla. Att jag flyttade med 3 smågrabbar en gång i tiden, gick bra. Precis det samma gjorde det nu med lillan. Men det blir inte så mycket gjort. Dels var jag urlakad av trötthet själv, och dels var det inte bara att springa upp och ner i källaren och till förrådet på samma sätt som om jag vore ensam. Men det gjorde inget. Lillan och jag hade fina dagar, var ute och gick i ur och skur, solsken och vind. Hälsade på vänner och bekanta, gungade i gungan och var och handlade, lagade mat och lekte.

Men när hon for igår, så blev det fart här. Alla kartonger som ännu inte kan tömmas, åkte raka vägen till förrådet och jag organiserade lite där så att allt fick plats. Det blev en del omorganisering i köksskåpen eftersom de är mindre i format än det jag är van vid och därmed inte helt optimalt som jag önskar. Men det gick bra. Vem vet, om några månader kanske jag gör om det igen. Det gäller att bo in sig en tid innan man kommer fram till hur det skall vara.

Att få ordning ute i ”kuvösen” var fantastiskt. Vilket utrymme! Vilket rum!! Tänk sedan när det är komplett med blommor, trevliga små tavlor med mera. Vilken förmån jag har som fått just denna lägenhet rekommenderad för mig!

Jag andas och avnjuter dagen. Igår kväll gjorde jag klart en laddning müsli som avnjöts till kvällsmål men också till frukost. Behöver jag säga att jag känner mig rik?

Ha en fin dag, alla!

6 kommentarer till “Nu börjar det se okej ut”

 1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 37.0 skrev den 30 Apr 2015 @ 16:57

  Man kanske nån gång kan bli serverad en öl ute i den kuvösen då ????
  Bra det gått bra med ”grejandet”!

 2. Micke Windows NT Mozilla Firefox 37.0 skrev den 30 Apr 2015 @ 16:58

  Hmm, varför funkar inte emojis hos dig då?
  Kan det bero på temat tro..

 3. Micke Windows NT Mozilla Firefox 37.0 skrev den 30 Apr 2015 @ 17:22

  Nu då?
  Har uppdaterat din WP från v4.1.4 till v4.2.1.

  ????????????????????????????

 4. Micke Windows NT Mozilla Firefox 37.0 skrev den 30 Apr 2015 @ 17:23

  Nää.. det hänger nog på temat då.
  Mysko.. slutspammat här också ;)

 5. Micke Linux Google Chrome 42.0.2311.111 skrev den 30 Apr 2015 @ 18:51

  ????

 6. Micke Windows NT Mozilla Firefox 37.0 skrev den 02 Maj 2015 @ 03:56

  Verkar som du har en storspammare här :D

  ????????????

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php