Apr 23 tor 2015

”Hur är det med hälsan och kärleken?”

Ja, det är en replik jag kommer att få leva med. Den kom till vid mitt första möte med Micke för 12 år sedan :blush_tb: och var ungefär den hälsningsfras jag kom att kläcka ur mig när jag anlände norrland för att besöka honom första gången :laugh_tb:

Det har runnit mycket vatten under broarna genom åren och vi har delat mycket, Micke och jag. Allt från skratt till gråt, till glädje och sorg, liv och död, sjukdom och hälsa, resor och fina minnen från våra möten.

Ännu ett år av vänskap ligger framför oss och det är med spänning jag ser fram emot många fina år med vår vänskap!

2 kommentarer till “”Hur är det med hälsan och kärleken?””

 1. Micke Linux Google Chrome 42.0.2311.109 skrev den 23 Apr 2015 @ 09:36

  Det är lika dåligt på båda fronterna :)

  Kram för att du finns <3

 2. Gittan MI Windows Vista Mozilla Firefox 38.0 skrev den 23 Maj 2015 @ 00:07

  Alla underbara tankar och varma medmänsklighet
  gör att jag blir lyckligare
  efter att ha läst din blogg
  och
  alla dina tankar..

  Hälsan och kärleken till livet
  blir bättre
  om man omger sig med go’a
  ‘världsmedborgare’
  och goa gôbbar <3
  Samlar gärna på såna
  :)

  Ser fram emot fler av dina tankar!

  Hör GÄRNA av dig med mejl också?
  Om du vill…

  Kramar till Micke o dig!
  Gittan på Västkusten

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php