Mar 23 mån 2015

Jag lever!

Det har gått en tid sedan jag skrev något här. Just nu är jag på upploppet av allt det nya som sker i mitt liv, så tiden räcker till bara för det viktigaste. Internet är helt sekundärt.

Det är spännande nu med allt nytt som sker. Det har varit i process under ca 2 år och den 3 september 2013 var det någon som ställde en enkel, vardaglig fråga till mig och plötsligt var svaret så uppenbart och jag började medvetet jobba mot målet, där jag nu står och kliver över tröskeln till det nya.

Men innan målet kunde nås, var livet tvunget att levas vidare och var sak har haft sin tid och alla detaljer har fått mogna innan de kunnat blomma ut. Men med målmedvetenhet och till synes tillfälligheter, så sonderade jag terrängen, högg ner det sly som var moget att tas bort för att komma vidare… Och nu står jag här, i princip med nyckeln i handen för att öppna nästa dörr.

Men vad är det som sker? Återkom inom kort, så berättar jag mer

En kommentar till “Jag lever!”

  1. thinki.se Windows 7 Mozilla Firefox 36.0 skrev den 02 Apr 2015 @ 15:51

    Kraam från mig :)
    Och glad påsk!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php