Jan 17 lör 2015

Google earth

Igår kväll satt jag och kikade lite på Google Earth. Det är fantastiskt vad man kan göra med en dator och dess innehåll.

Det var spännande att få se lite ovanifrån. Av en händelse hamnade jag i Mexico :happy_tb: Det är väl ingen som missat att jag blev fullständigt nockad av kärleken till det landet! Men när jag nu inte har möjlighet att åka dit för tillfället, så får jag titta via Google Earth. jag for vidare till USA och Manhattan, Florida.. och så slog det mig plötsligt: 1978 bodde jag i Japan.. varför inte åka dit en sväng och se hur det ser ut idag?

Det var lätt att känna igen sig. I alla fall bostadsområdet vi bodde i. Hur det såg ut runt omkring, har jag inte så stora minnen av, men det har säkert byggts lite under dessa år. Men det var en fin känsla att vara tillbaka där. Tänk om jag hade råd att ta med mina barn och deras respektive och barnbarn, till Japan och visa dem där jag bodde. Det hade varit fint.

När denna årstiden är här, kommer längtan till vår, sommar och värme än mer. Visst är det fint att ha våra årstider. Det skulle bli väldigt enformigt annars, men för min del är jag trött på kyla och slask efter bara några veckor. så det är bara att bita ihop och se glad ut.

Jag märkte igår kväll att det fortfarande var relativt ljust ute kl 17.. så nog är vi på väg åt rätt håll!

En kommentar till “Google earth”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 35.0 skrev den 17 Jan 2015 @ 10:46

    Jag kollade in lite vart vi bodde några dagar i Australien med men var ju lika länge sedan som ditt Japan. Inte så lätt minnas hur det var :blink_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php