Dec 31 ons 2014

Gott slut och gott nytt år!

Till alla mina läsare.. ständiga följeslagare eller ni som bara tittar in lite nu och då… mina nära vänner och mina närmaste kära önskar jag ett fantastiskt gott slut på detta år. Det hoppas jag sker med glädje, eftertanke och dans

Gå in i det nya året med nya positiva tankar, nya vinklar på gamla tankar och modet att våga det där Du inte vågade förut.. orka bryta gamla vanor och skapa nya, mer givande. Gör lite galna upptåg varje dag Varför inte börja med sådant Du inte tagit Dig tid till förut. Det kan vara att gå en salsakurs, gå med i en börja måla eller helt enkelt mer aktivt söka efter någon att dela livet med för någonstans sitter Amor och skjuter sina pilar

Gör någon överraskad med en liten gåva eller ett besök, telefonsamtal eller brev. Glöm inte att också ett sårat hjärta slår vidare och läker

Ta väl hand om varandra och glöm inte bort att ge varandra tid. ”Jag har inte tid” kanske är det sista Du säger till någon…

Tack alla mina underbara vänner och läsare för det gångna året. Jag hoppas ni vill fortsätta följa mig ännu en tid.

Var och en av er har en plats i mitt hjärta

En särskild hälsning detta dygn går till våra hjältar poliserna, brandmännen, ambulanspersonalen och personalen på akutmottagningarna runt om i landet och de som är direkt kopplade till dessa enheter för att ta hand om alla som behöver vård, omhändertagande och omplåstring då det händer mycket som är av mindre god karaktär. Till alla: Ta det lugnt med raketerna. Det händer alltid någon tragedi varje nyår. Se till att det inte blir Din tragedi!

4 kommentarer till “Gott slut och gott nytt år!”

 1. Mia Mac OS X Netscape Navigator 5.0 skrev den 31 Dec 2014 @ 14:35

  Gott Nytt År, älskade Majsan!

  Älskade, härliga Mia
  Ett riktigt gott
  nytt år också till Dig!
 2. Mia Mac OS X Netscape Navigator 5.0 skrev den 31 Dec 2014 @ 14:36

  <3 <3 <3

 3. Micke Linux Google Chrome 39.0.2171.93 skrev den 01 Jan 2015 @ 01:18

  Gott Nytt År!
  Dags sussa här bara jag får bort katten :)

  Katten?? Jag hade 4 katter som trängdes med mig i nyår :thumbup_tb:
  så kom inte här och ”gnäll” om EN katt ;)
 4. thinki.se Windows 7 Mozilla Firefox 34.0 skrev den 01 Jan 2015 @ 16:22

  God fortsättning kära du :wub_tb:

  Det samma, kära Trollis!
  Hoppas ert nyårsfirande
  var trevligt!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php