Dec 23 tis 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Det finns inga rikedomar som är större än en frisk kropp, och ingen glädje som är större än hjärtats glädje.” Anonym författare

Julhelgen är en underbar och spännande tid – man får njuta av snön som faller, av gäster som hälsar på, och av julklappar. Ibland ägnar vi oss nästan enbart åt de gåvor som är inslagna i papper och glömmer hjärtats gåvor. Men med den högre maktens hjälp kan vi lära oss att lägga på minnet den stora kram vi får av ett av våra syskon, mormors eller morfars hjärtliga skratt eller att en av våra vänner har skickat ett egenhändigt ritat julkort. Allt det och mer därtill är underbara julklappar som är våra om vi vill ha dem. Om man lär sig att inse att julklappar inte måste vara inslagna i paket, då har man också lärt sig att fröjdas i hjärtat.

Hur många julklappar finns det runt omkring mig idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php