Dec 20 lör 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Ger världen allt Du äger. Det bästa får Du igen.” Mary Ainge De Vere

När vi delar med oss till våra vänner av någonting som är vårt, skänker det en speciell tillfredsställelse. Givmildhet skänker givaren lika stor välsignelse som mottagaren. Ibland är vi egoistiska och vill behålla alla våra godsaker eller dyrbarheter. Men om vi gömmer undan dem, lurar vi oss själva på nöjet att njuta av dem.

Det fungerar på samma sätt när man skänker sina medmänniskor kärlek och vänskap. När vi visar andra kärlek och vänskap, får vi ännu mer kärlek och vänskap tillbaka. Även om v inte förstår hur det går till, så kan vi vara övertygade om att det är så.Ju mer vi ger bort, ju rikare belönade blir vi.

Hur kan jag visa givmildhet idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php