Dec 14 sön 2014

Dagens tanke

”Varje dag för med sig nya gåvor. Öppna paketen.” Ann Ruth Schabacker

Den här dagen kommer jag att få många överraskningar, både stora och små, precis som jag får många presenter på mitt födelsedagskalas. Jag kanske träffar en god vän som jag inte har sett på länge. Eller också kanske jag hittar någonting som jag trodde att jag hade tappat bort. Allt som händer i dag kommer att kännas betydelsefullt, och det kommer att hjälpa mig att växa och utvecklas på rätt sätt.

Att växa och bli stor är inte alltid så lätt. Det förväntas av oss att vi skall ta större ansvar och tänka på andra. Vi skall vara ärliga när det gäller att visa vad vi behöver och vad vi känner. Om vi blir arga eller rädda, skall vi tala om det för någon. Om vi berättar för någon att vi går och är rädda i hemlighet, så kommer vi över vår rädsla – vi blir lättare och gladare till sinnes, som om vi fått en värdefull present.

När jag tar emot dagens gåvor, kommer jag att ta mig tid att beundra och uppskatta dem?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php