Dec 13 lör 2014

Dagens tanke

”Att hela sig själv är att återfå den för alla mänskliga varelser utmärkande förmågan att leva i harmoni med livets krafter – och att uppfylla sin bestämmelse som en varelse bland många andra på vår planet.” Chellis Glendinning

Vi lever i en värld som låter oss veta att helande krafter är något som bara finns utanför oss Somliga kanske tycker det verkar underligt att vi skulle kunna ha förmågan att bota och hela oss själva.

Hur är det möjligt? Det är ingen konst – vi kan göra det om vi tror att vi kan. Allt som vi inte tror oss om, det har vi heller inte förmågan att göra. Men om vi tror att vi kan hela oss själva, får vi tillgång till många olika helande processer. Det är helande att acceptera sig själv. Att sjunga, spela, promenera på stranden är helande. Till och med att hjälpa andra att komma över sina problem kan verka helande på oss. Det finns lika många sätt att hela eller bota sig själv, som det finns människor här i världen. När vi väl har upptäckt vad som verkar helande på oss, kan vi fortsätta att upptäcka många fler helande processer som vi kan dela med andra.

Vad tycker jag om att göra som verkar helande på mig?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php