Dec 06 lör 2014

Dagens tanke

06:00 i kategorin Dagens tanke

”Om Du tror på att livet är värt att leva, så kommer Din tro att göra det värt att leva.” Willliam James

Innan Orville och Wilbur Wright hade flugit med det första flygplanet vid Kitty Hawk, trodde de att det var möjligt att flyta. De kunde föreställa sig i fantasin hur det skulle gå till. Första steget, när man skapar något nytt, är att man kan förställa sig det i fantasin. Om vi kan tänka oss att någonting är möjligt, så kan vi också försöka förverkliga det.

När vi var små, drömde vi tusen drömmar om vad som skulle hända oss i livet. Allting verkade möjligt, till och med rena trollerier, och vår värld var fylld av visioner. Förmågan att tro på att fantastiska, magiska saker kan inträffa, den har vi kvar. Vi kanske har förträngt den, men den finns där och väntar på att få hjälpa oss att drömma om allt härligt, underbart och gott i livet.

Vilka av mina drömmar skall jag få försöka förverkliga idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php