Dec 02 tis 2014

Hedersuppdrag; Att skaffa biljetter till METALLICA! Med hjärtat i halsgropen…

09:50 i kategorin Allmänt

När Metallica var i Stockholm 2007, gick alla biljetter på 45 minuter. Det rörde sig om 31.000 biljetter.

22 augusti 2015 är det dags för Metallica att komma till Ullevi och eftersom jag har ledig förmiddag, så blev jag satt att bevaka och köpa loss biljetter. Ja, jag skall ju med också, så klart. Eftersom det är första gången jag skall boka biljetter på ticnet och inte vet hur man gör, letade jag på sidan igår för att vara förberedd. Men jag hittade ingenstans om ”Hur Du bokar biljetter” men jag startade med att skapa ett konto.

Kl 8 loggade jag in för att åter se om jag kunde hitta någonstans om hur man gör – och biljetterna skulle släppas kl 9.00 idag. Men inte fanns någon liten guide. Så jag klickade mig vidare till biljettsidan/infosidan om Metallica och fick veta att det var kötid på ca 30 minuter. Det blev att uppdatera sidan lite nu och då för att plötsligt få en ny ruta där det stod att den riktiga kön började kl 9.00 och att jag skulle slussas vidare till den riktiga kön kl 9.00 där kötiden åter igen skulle börja räknas igen.

Undertecknad satt med hjärtat i halsgropen och en hjärtklappning som skulle få vilket EKG som helst att ropa INFARKT! för detta var ju verkligen ett uppdrag som inte fick misslyckas.

Plötsligt var jag på rätt sida och gissa: Jag kom direkt till möjligheten att boka biljetterna!! Jag kickade i för de 4 jag skulle ha och så kom nästa ruta upp: Snart är biljetterna Dina… och så började en klocka räkna ner. Där satt jag som ett fån och hade ingen aning om den där klockan skulle slussa mig vidare eller inte… men jag letade och letade… vågade knappt andas.. och till slut försökte jag i alla fall med att klicka på en ruta [FORTSÄTT] och höll andan…..

Där kunde jag andas ut! Det var rätt knapptryck och det var sidan för att välja hur jag ville betala!

Så nu är biljetterna våra!!

metallica

Se Metallica och sedan njut av livet!

En kommentar till “Hedersuppdrag; Att skaffa biljetter till METALLICA! Med hjärtat i halsgropen…”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 33.0 skrev den 02 Dec 2014 @ 19:40

    Grattis eller nått! :thumbup_tb:

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php