Nov 29 lör 2014

Dagens tanke

”På kinesiska består ordet ”kris” av två tecken, ett som står för fara och ett som står för möjlighet.” John F. Kennedy

Familjekriser är oundvikliga. Ibland brakar allting ihop. Men för det skall man inte kasta in handduken. Det är kriserna som stärker banden oss emellan, om vi inte förlorar tron. Familjen Einstein upplevde en sorts kris, när deras Albert inte började tala förrän han var fyra år gammal. Men det som till en början föreföll vara ett bekymmer, utvecklades till något helt annat.

Man måste vara beredd på utförsbackar ibland, och man kan till och med börja tycka synd om sig själv. Men om vi inser att bakslag är till för att vi skall lära oss att bli starkare, genomlider vi dem inte förgäves.

Vilka bakslag kan hjälpa mig att utvecklas och bli starkare idag?

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php