Nov 26 ons 2014

Klar för loppis

08:31 i kategorin Allmänt

Nu har jag plockat ihop det mesta som skall vara med på loppisen. Det är bara lite kvar att lägga i; cd-skivor och några tavlor som jag har plockat fram men inte lagt i lådorna.

Jag förstår inte varför jag sparar på allt som jag ändå inte använder… ”Men det kommer nog till användning” tänker jag väl ibland, som de flesta andra… och dagar och år passerar utan att jag ens saknar det som ligger och gömmer sig i källare och kartonger.

Nu hoppas jag innerligt att köplusten är stor och att jag blir av med allt.. eller i alla fall det mesta: Gardiner, lite husgeråd, kläder, skor – knappt använda, några inte använda – arbetskläder från när jag arbetade i omsorgen och vi fick betala våra arbetskläder själva, ljusstakar, ljuslyktor… jag har till och med några gamla VHS-rullar! :laugh_tb: Nu i tider av återbruk kanske någon vill ha dem för en femma eller tia stycket. Mina LP-skivor vet jag inte om jag skall kränga än… det tål att funderas på lite. LP-skivor är ju lite i ropet igen….

Men nu känner jag mig i alla fall redo för loppis.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php