Nov 23 sön 2014

Texas och jag

12:36 i kategorin Allmänt

Strax efter kl 6 kom syrran med Texas. Jag la mig en stund och slumrade lite till. Texas hade ju fått sin första morgonrunda när de gick till mig.

Men så blev det dags att kliva upp och käka frukost och bege oss av ut, Texas och jag. Först hade jag tänkt vi skulle runda Surtesjön, men så blev det inte. Dock blev det en tur i skogen där vi har Surtesjön (Klicka upp bilderna för större format)

En liten filmsnutt från stenröset

Nu är det dags för lite lunch: stekt ägg och bacon :clap_tb:

2 kommentarer till “Texas och jag”

  1. Micke Linux Google Chrome 39.0.2171.59 skrev den 23 Nov 2014 @ 22:55

    Härliga bilder!
    Ja, texten med :)

    Har inte riktigt fattat det är så mycket sjö/vatten alldeles intill där du bor för man ser ju inte nått från vägen.

  2. Vicky Windows NT Google Chrome 39.0.2171.65 skrev den 24 Nov 2014 @ 11:42

    Tack syster för att du var hundvakt. Det var guld värt. Jag delade filmen med Texas, och en vän tyckte du pratade väldigt göteborskt när du sa ”Du är som en kalv på grönbete” :thumbup_tb: Kunde ju inte annat än att hålla med, då du har mer göteborsk dialekt när din röst är inspelad, än vad jag tycker annars. ;) Tack igen, och ett jätte tack för att du tog bilder. Ännu mera guld värt <3 Älskar Dig. <3

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php