Nov 21 fre 2014

En rejäl runda igen

17:49 i kategorin Allmänt,Hälsa

Jag undrar om det skall bli var tionde dag eller om jag skall skärpa mig? För 10 dagar sedan gick jag en rejäl runda på stan i rask takt
11 nov

Det var stigningar och det var planmark… det var runt och i Slottskogen och det var lite överallt… men jag gick. På något vis saknar jag ändå mina dagar då jag var aktiv i stort sett varje dag och en vecka snittade jag med 6-7 mil. Men det var då, det…

… men vem säger att jag inte kan komma tillbaka på banan? Göteborg och jag kommer inte så bra överens och det har ändå tagit mig nästan 3 år av frustration att bege mig av ut på denna typen av rundor… men idag blev det igen

Det känns skönt så här efteråt och jag skall se om jag kan få in det i alla fall 2 gånger i veckan. På söndag skall jag ta hand om syrrans hund Texas då hon skall iväg med HGF (hyresgästföreningen) till Ullared. Det är en herre som kräver motion så jag överväger att det kan bli en runda runt Surtesjön, som jag har som granne. Sedan sover han nog gott, det lille Texas.

En kommentar till “En rejäl runda igen”

  1. Micke Windows NT Mozilla Firefox 33.0 skrev den 22 Nov 2014 @ 11:19

    Det var ingen dålig promenix det där!
    Kör hårt!

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php