Nov 17 mån 2014

En hårsmån från rån

På förmiddagen for jag till affären för att handla vatten eftersom det var avstängt här idag (vattnet avstängt 8-11 och varmvattnet avstängt 8-16)

Under dagen såg jag rubriker på gt.se om ett rån där rånarna var klädda i ”ebolakläder” – d.v.s vita skyddskläder. Men det var inget jag intresserade mig för och klickade aldrig upp artikeln – inte innan sent på eftermiddagen.

Då insåg jag att det rånet skedde minuterna efter att jag handlat mitt vatten i det köpcentrum där jag var. Det är väl själva den att jag skall missa lite spänning i livet, va 8) Nej, skämt å sido. Det måste ha varit fruktansvärt hemskt för de inblandade i butiken men också för de vittnen i köpcentret som upplevde det hela.

Att jag inte har reagerat på utryckningsfordonens tutande och tjutande kan ju helt enkelt bero på att det är alltid utryckningar i denna stadsdel i allmänhet och i dessa krokar där jag bor, i synnerhet. Därför har jag inte registrerat händelsen.

Yngste sonen ringde nyss och undrade om jag var vittne till händelsen då han visste att jag var på plats vid tiden för rånet. Han ringde mig nämligen när jag var och handlade. Underbara barn som oroar sig för lilla mamsen :wub_tb:

Så idag har jag varit en hårsmån från att bevittna ett rån – en hårsmån jag inte, tack och lov, visste om.

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php