Nov 16 sön 2014

En ängel i mitt rum

08:23 i kategorin Kärlek

Jag vaknade tidigt… det var nästan lite för tidigt men är kropp och huvud färdigsovda, så är de. Tystnaden denna söndagsmorgon kändes omslutande och trygg… jag blev liggande kvar under det varma täcket…. tankarna fick fritt spelrum.

Tyst tassade jag upp, drack ett glas vatten och ställde mig i den varma duschen och lät kroppen sköljas ren från natten drömlösa tillvaro och vakna upp till en fräsch, ny dag. Utanför mitt fönster var och är tystnande fullständigt total, himlen lätt oroväckande, men vackert, mörk… som om den förebådar något – lite som stillheten för stormen.

Det känns ändå lite som om det sitter en ängel i mitt rum och ger mig tryggheten i stillheten, tystnaden och den vackra, mörka himlen. En ängel i mitt rum, i form av en av Sveriges otvivelaktigt vackraste kvinnor alla kategorier, i form av hennes underbara låt, en av mina favoriter;

Jag blundar, lyssnar och njuter av denna vackra start på dagen. Känner att stjärnorna tänds igen… och jag känner en stor tacksamhet och gränslös kärlek till alla de som tänder stjärnorna i mig – till de som var med och tände mina stjärnor på veckans lilla resa…

Vem tänder Dina stjärnor och har Du en ängel i Ditt rum?

En kommentar till “En ängel i mitt rum”

  1. thinki.se Windows 7 Mozilla Firefox 33.0 skrev den 16 Nov 2014 @ 10:16

    Du har drömt, det är bara det att du inte kommer i håg <3

Trackback URI | Comments RSS

Kommentera gärna

Snabbknappar:

Kommenterar du för första gången här så måste kommentaren godkännas innan den visas på sidan.

css.php